Bahçe Market Bloğu

  • Nisan 07, 2023 Bitki

    Gösterişli parlak yapraklarıyla yaşam alanlarınıza şıklık katan antoryumlar, sadece iç-dış mekânlarımıza değil ruhumuza da renk katacak güzellikte olma özelliği taşıyor. Aynı zamanda dünyanın en uzun süre çiçekli kalabilen bitkilerinin başında geliyor.

    antoryum
  • Mart 31, 2023 Bitki

    Anavatanı Güney Afrika olan bitki türü Starliçe, bulunduğu yerde tropikal etki yaratıp, ortamın havasına hava katıyor. Dayanıklılığı ile de bilinen Starliçe, uzun yıllar varlık göstererek yaşamlarımıza tanık olan bir tür. Aynı zamanda özgürlük ve sevgiyi temsil ettiği için sevdiklerimize vereceğimiz anlamlı bir hediye alternatifidir. Tropikal iklim kuşlarına benzemelerinden dolayı halk arasında cennet kuşu ve turna gagası olarak da bilinir. Doğru bakım yapıldığında eşsiz güzellikte çiçek açarlar.

    starliçe
  • Mayıs 23, 2023 Bitki

    Modern şehir hayatının en önemli süs bitkilerinin başında gelen ve latince adı Monstera deliciosa olan deve tabanı, iç mekânlarda yetiştiriliyor olsa da aslında tropikal bir bitkidir. Güneşe kavuştuğunda yaprakları devleşir. Yaprakları iri, gösterişli ve sıradışı olduğundan latince canavar anlamına gelen ‘Monstera’ adı veriliştir.

    deve-tabani
  • Ekim 11, 2022 Bitki

    Evimizi zenginleştiren yegane şeylerden biri bitkilerdir... Peki salonumuza en uygun iç mekan bitkileri hangileri? Gelin, salon bitkileri ve bakımlarına birlikte göz atalım.

    salon-bitkileri
  • Haziran 15, 2022 Bitki

    Halihazırda popüler bir bitki olan kahve çiçeği, özellikle geçtiğimiz yıldan itibaren ofislerin eve geçmesiyle bitki severlerin daha fazla ilgisini çekerek, onlarla birlikte ev ortamına taşınmıştır. Bakımı da kolaylıkla yapılabildiğinden, yüzyıllar öncesine giden geçmişiyle kahve bitkisi daha çok merak edilip araştırılmıştır. 

    kahve-cicegi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Bildirimimizi okuyabilirsiniz.