Bahçe Market Bloğu

  • Eylül 20, 2023 Bahçe

    Neredeyse hepimizin hayali yeşillikler içinde bir bahçeye sahip olmaktır. Şehrin stresinden kaçabileceğimiz, rengarenk çiçeklerin bulunduğu düzenli bir bahçe hayalini kurarız hep.

    Bitki Bakımı
  • Eylül 11, 2023 Bitki

    Son zamanlarda gittikçe popüler hale gelen bonsai bitkisi bulunduğu ortama çok farklı bir hava katar. Bonsai bitkisinin kökeni Çin olmakla birlikte popülerliğini Japonya’dan almıştır.

    bonsai
  • Eylül 05, 2023 Bitki

    Size ev bitkileri bakımı ile ilgili faydalanacağınızı düşündüğümüz bir rehber hazırladık. Acemi bir bitki yetiştiricisi olsanız bile bu rehberle kolaylıkla bitki yetiştiriciliğinde bir adım öne çıkabilir ve birbirinden güzel bitkiler yetiştirebilirsiniz. Yazımızın tamamını dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz. Haydi başlayalım!

    bitki-bakimi
  • Eylül 05, 2023 Bitki

    Bitki bakımına her mevsim, yılın her döneminde önem verilmesi gerekmektedir. Mevsimler arasında sıcaklık ve nem gibi farklılıklar oluşmaktadır ve mevsim geçişleri bitkiler için oldukça kritik bir dönemdir ve bu dönemde yeterli bakım yapılmayan bitkiler cansızlaşır. 

     

    Bitki Bakımı
  • Ağustos 22, 2023 Bitki

    Birbirinden çeşitli yaprak şekilleri ve renkli saksılarıyla bulundukları alanda görsel bir şölen uyandıran sukulentlerin, uzun ömürlü oluşu da onları bir adım öne taşıyan özelliklerden birisidir. 

     

    Sukulent
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Siteyi ziyaretiniz sırasında paylaşacağınız kişisel verileriniz, 6698 sayılı Kişisel Verileri Koruma Kanunu kapsamında işlenmektedir. Daha fazla bilgi için Çerez Bildirimimizi okuyabilirsiniz.